Sekscifret beløb skiftede hænder

gislum forsamlingshus-fælleshusAARS: Ti gode formål har netop fået en økonomisk håndsrækning med på vejen fra Fonden for Sparekassen Himmerland.

Afdelingsdirektør Brian Larsen fra Jutlander Banks privatkundeafdeling i Aars havde fornøjelsen af at forestå uddelingen, som var henlagt til Aars IKs klubhus, og med sig havde han i alt 127.000 kroner på vegne af fonden.

Dagens vært, Aars IK, modtog sammen med Aars Fitness et af de mange gavebeviser. De to foreninger holder til i samme lokaler på Lyngsøvej i Aars. Længe har de ønsket sig en hjertestarter for at højne sikkerheden for deres i alt over 700 medlemmer og til dét formål modtog de to foreninger 16.593 kroner.

En lokal “superliga-klub” var også blandt dagens modtagere. Nærmere bestemt Aars Billard Klub, der fik 24.000 kroner, så klubben nu kan udstyre sine seks turneringsborde med nye scoretavler.

I det hele taget var der tale om en mangfoldig skare af modtagere. To lokalhistoriske arkiver, det ene fra Aars og det andet fra Gislum og Vognsild Sogn, modtog henholdsvis 8.000 og 4.000 kroner til indkøb af nye computere.

Vesthimmerlands Harmonikaorkester modtog 15.000 kroner, som skal gå til nye uniformer.

Revyernes Revy, der holdes 3. november i Aars, fik tildelt 15.000 kroner.

To foreninger fik tildelt støtte til et nyt gulv – Hornum IF med 10.000 kroner og Gislum-Nyrup Borgerforening med 15.000 kroner.

Aars Egnens Jagtforening blev af fonden tildelt 10.000 kroner, og endelig modtog Det Danske Spejderkorps i Aars og Naturinstitutionen Sneglehuset Haubro hver 5.000 kroner til indkøb af henholdsvis en buggitrailer og frugttræer.

– I Jutlander Bank er vi glade for, at en god del af de penge, vi tjener i lokalområdet, på denne måde bliver kanaliseret tilbage til gode formål i samme område, fremhæver Brian Larsen.

Vesthimmerlands folkeblad